Friisilän Tila

Lähiruokatuottajat

Friisilän Tila

Friisilän tila sijaitsee Kustavin Viherlahdessa. Tila on pieni, vihannesviljelyyn erikoistunut maatila, jossa tuotetaan puhdasta lähiruokaa paikallisille kuluttajille.

Friisilässä viljellään mm. varhaisperunaa, monenlaisia juureksia, herneitä ja marjoja. Yhteistyössä muiden lähialueen viljelijöiden kanssa Friisilän tila tarjoaa kattavan valikoiman satokauden sesonkituotteita tuoreena suoraan asiakkaiden ulottuville.

Kesäisin Friisilän tila palvelee päivittäin sekä Kustavin keskustassa että suoraan tilalla. Sale Majakan pihan kioski on varhaisperunan, mansikoiden ja marjojen satokauden ajan avoinna joka päivä. Myös tilapuoti ja kesäkahvila osoitteessa Friisiläntie 8 on kesäkaudella avoinna päivittäin. Kahvilassa leivotaan joka päivä tuoreita leivonnaisia ja ihania kakkuja.

Tilalla on paljon nähtävää ja koettavaa ostosten ja herkuttelun lomassa: pihapiirissä on eläimiä, mm. kanoja, ankkoja ja pupuja. Hiekkalaatikko, liukumäki ja pihalelut kutsuvat lapsia leikkimään. Metsän laidasta lähtee jännittävä Tarumetsäpolku, jonka varrella voi tavata metsän asukkaita, mm. maahisia, peikkoja ja keijuja.

Tervetuloa lähiruokaostoksille ja viihtymään Friisilän tilalle!

Friisilän tilan väki
Mari Väisänen 040-7634444
Timo Siivonen 040-5487455