Spaunan kallioilla 2024 – Meren luova voima

Vuosnaisten luontopolku Vuosnaistentie 617, Suomi

Spaunan Kallioilla on ympäristötaiteen ja paikkasidonnaisen taiteen tapahtuma keskellä kauneinta saaristoa, Vuosnaisissa Kustavissa Vartsalan saaressa. Spaunan Kallioilla -tapahtuma levittäytyy reilun kilometrin pituiselle Vuosnaisten luontopolun kalliolle ja metsiin.

Kesäjamit Spaunassa joka torstai

Spauna Vuosnaistentie 617, Kustavi, Suomi

SPAUNAN KESÄJAMIT Kesäjamit Spaunassa kesäsengilla joka torstai alkaen klo 19! Jameissa lava ja soittokamat ovat kaikille vapaita, eli kaikki soittajat ja laulajat, tulkaa mukaan musisoimaan ihan matalalla kynnyksellä. Paikalla myös vetäjä Pasi Patronen ja housebändi Jamminbirds. Kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan, seuraamaan ja nauttimaan kivasta musaillasta.

Livemusaa Spaunassa – Loiriplukari

Spauna Vuosnaistentie 617, Kustavi, Suomi

Vesa-Matti Loirin ääntä Loiriplukari-taiteilijanimellään imitoinut Kalle Taivainen nousi yllättäen yleisön ja median lemmikiksi vuonna 2017 jo kulttiklassikoiksi nousseilla kappaleilla Ei voi laittaa verotukseen sekä Tää kesä meni Airistolla. Muiden muassa Xysman ja Magenta Skycoden riveistä tuttu mies on jälleen asettanut tavaramerkiksi muodostuneen lippiksen päähänsä ja työstänyt 14 uutta kappaletta. Järjestyksessään neljännen albumin nimeksi valikoitui Make rakastaa, ei sodi. Joka perjantai-ilta sesonkiaikaan livemusaa Spaunassa. Vapaa pääsy - tervetuloa!

Sirkusleiri lapsille ja nuorille

ArtTeatro Salminiituntie 37, Kustavi

Sirkustaiteen päiväleirillä su-ma klo 10-15 -opiskellaan trapetsitaidetta, akrobatiaa, voltteja, notkeutta, voimaa, jongleerausta ja tasapainoilua sekä pelataan yhdessä hauskoja pelejä. Mahdollisuuksien mukaan treenaamme myös ulkona. Leiri sopii jo pidenpään harrastaneille sekä vasta-alkajille sirkustaitureille. Suositusikä 7-17-vuotta. Leiri sisältää lounaan.

Leeni – livemusaa Spaunassa

Spauna Vuosnaistentie 617, Kustavi, Suomi

Leeni on ihana turkulainen trubaduuri jonka settilista koostuu menevistä rock/country/pop-biiseistä, jotka kaiken ikäinen yleisö tunnistaa. Vapaa pääsy - tervetuloa!

Kustavi Music Festival: lasten musiikkitapahtuma

Bistro Verde Kivimaantie 11, Kustavi

Lasten oma musiikkitapahtuma Bistro Verden pihalla klo 13-16! Ohjelmassa mm. onnenpyörä, ongintaa, karaoke, leikkejä sekä lauluja. Musiikista vastaavat Dinosheriffit. Ilmainen sisäänpääsy.  

Lohimarkkinat 3.8.2024 klo 9-15

Kivimaan koulu Koulutie 4, Kustavi, Suomi

Järjestyksessään jo 45. lohimarkkinat järjestetään lauantainan 3.8.2024 klo 9-15 Kivimaan koulun pihalla. Tervetuloa nauttimaan Kustavin suurimmasta kesätapahtumasta. Tarjolla muun muassa lohiherkkuja, musiikkia ja markkinatunnelmaa. Markkinat juontaa selostajalegenda ja vuoden 2023 kesäkustavilainen J-P Jalo. Markkinamusiikista vastaa vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen. Kalaa käsittelemässä ja tarjoilemassa Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävä. Lisätiedot ja markkinapaikat: lohimarkkinat.fi Tapahtuman järjestää Lions Club Kustavi. Kustavin Ahto ja kunta järjestää Lohihölkän alkaen klo 12.00. Lohimarkkinailtana klo 18.00 Lootholman tapahtumahallissa Valtteri Roihan johdolla improvisaatioteatteria. Ennakkoliput tulossa myyntiin Keltaiseen Puotiin. N. klo 21.00 alkaen Lootholman tapahtumahallissa Lohifestarit.

Mörk Ö -viikko

Kustavi Kustavi, Suomi

Mörk Ö -viikko tuo eloa, iloa ja valoa saaristoon. Vuonna 2024 mörköillään Kustavi 150 kunniaksi juhlavuoden teemalla eli yhdessä! Luvassa on ainakin viikon perinteitä kunnioittaen ohjelmaa, valoa, ääntä, naurua ja muuta mukavaa. Ohjelmaa tarkennetaan yhdessä lähempänä ajankohtaa.