LIKI LUONTOA Valokuvanäyttely 8.6. – 11.8.2024

Friisilän tila Friisiläntie 8, Kustavi

Markku Likitalon valokuvia linnuista ja luonnosta Kustavissa, saariston kuningaskunnassa Friisilän tilan kesäkahvila, Friisiläntie 8 Kustavi Näyttely on auki kesäkahvilan aukioloaikoina Friisilän tila, 040 763 4444, friisilantila.fi

Spaunan kallioilla 2024 – Meren luova voima

Vuosnaisten luontopolku Vuosnaistentie 617, Suomi

Spaunan Kallioilla on ympäristötaiteen ja paikkasidonnaisen taiteen tapahtuma keskellä kauneinta saaristoa, Vuosnaisissa Kustavissa Vartsalan saaressa. Spaunan Kallioilla -tapahtuma levittäytyy reilun kilometrin pituiselle Vuosnaisten luontopolun kalliolle ja metsiin.

Wanha Kylätori Avajaiset

Wanha Kylätori Vähämaankuja 2, Kustavi

Wanhan Kylätorin avajaisia vieteään 8.6.2024 klo 10 alkaen. Tervetuloa uudelle torille Kustavin keskustaan!

Vevesin info vesiensuojelusta

Wanha Kylätori Vähämaankuja 2, Kustavi

Mitä vesikasveja Kustavin merissä kasvaa? Mitä ovat tähkä-ärviä ja ahvenvita? Voiko uposkasveja niittää? Mietityttävätkö lisääntyvät ruovikot tai rantojen valuma-alueet? Mikä on yleiseti vesistömme tila? Veves - Vesilinniemen vesiensuojeluyhdistys ry esittelee toimintaansa Kustavin keskustassa Wanhalla Kylätorilla. Tule juttelemaan, kyselemään ja tutustumaan! Voit myös tuoda näytteitä, niin ihmetellään niitä yhdessä. Paikalla on myös asiantuntijoita, mm. Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry:stä Pasi Salmi. Säävaraus. Veves on vuonna 2016 perustettu kustavilainen yhdistys. Teemme aktiivista työtä vesiensuojelun ja vesien virkistyskäytön hyväksi. Tavoitteena on pitää vesialue ja rannat mahdollisimman hyvinä virkistyspaikkoina ja samalla huolehtia luonnon suojelusta. www.veves.fi https://www.facebook.com/groups/veves

Kustavi 150 vuotta -pääjuhla Tuulentuvalla

Tuulentupa

Kustavin kunnan 150-vuotisjuhlavuoden pääjuhlaa vietetään Tuulentuvalla lauantaina 8.6. klo 14 alkaen. Esiintyjinä mm. Kustavin kuoro, Kustavi Ensemble, Laura Kokko, Outi Hupaniittu ja Meeri Tengström. Juhla alkaa kahvitarjoilulla. Tilaisuus on maksuton. Tuulentuvalle mahtuu 150 juhlavierasta.

Kustavi 150 synttärijuhlat

Spauna Vuosnaistentie 617, Kustavi, Suomi

Kustavi 150 synttärijuhlat. Juhlimme Kustavia ja taidetta myöhäiseen iltaan yhdessä ihanan Leenin kanssa. Ohjelmassa livemusaa, maukasta purtavaa ja rentoa juhlimista. Vapaa pääsy, Tervetuloa!

Karaoke-ilta – Laululintunen

Spauna Vuosnaistentie 617, Kustavi, Suomi

Yleisön pyynnöstä kunnon karaoke-ilta! Kutsuimme legendaarisen Laululintusen vetämään hauskaa lauluiltaa, tervetuloa!

POP-UP ALEKSI

Bistro Verde Kivimaantie 11, Kustavi

Kaikkea Kustavin kalasta! Kustavilainen kalastaja Aleksi Nummela tuo saalinsa ja oman päivän menunsa Bistro Verdeen! Nyt nautitaan tuoreesta kalasta!

Bonnie & Clyde Samppalinnan kesäteatterissa

Samppalinnan kesäteatteri Paavo Nurmen Puistotie 3, Turku

Samppalinnan Kesäteatteri tuo Suomeen maailmalla huippusuosioon nousseen, mutta Suomessa aiemmin esittämättömän Broadway-musikaalin BONNIE & CLYDE.  Rikollisen röyhkeä musikaali maailman kenties kuuluisimmista rikollisista ja rakastavaisista sai ensi-iltansa Broadwayllä 2011 ja valittiin Lontoon West Endissä vuoden 2023 parhaaksi musikaaliksi. Liput 40 € Bussikuljetus 8 €, Kahvi ja pulla väliajalla 8 € Esityksen kesto noin 2,5 h, sisältää 20 min väliajan. Ikäsuositus: yli 14-vuotiaille Bussi Kustavin kunnanviraston edestä lähtee klo 16.30. Mukaan voi tulla myös matkan varrelta. Sitovat ilmoittautumiset 1.5. mennessä 044 742 6602, anna.leimola@kustavi.fi tai Kustavin kirjastoon. Kuva: Otto-Ville Väätäinen

Kesäjamit Spaunassa joka torstai

Spauna Vuosnaistentie 617, Kustavi, Suomi

SPAUNAN KESÄJAMIT Kesäjamit Spaunassa kesäsengilla joka torstai alkaen klo 19! Jameissa lava ja soittokamat ovat kaikille vapaita, eli kaikki soittajat ja laulajat, tulkaa mukaan musisoimaan ihan matalalla kynnyksellä. Paikalla myös vetäjä Pasi Patronen ja housebändi Jamminbirds. Kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan, seuraamaan ja nauttimaan kivasta musaillasta.

Nuorten purjehdusleiri

Lootholma Kustavi

Nuorten purjehdusleiri jo aikaisemmin leireillä olleille. 1. -5. heinäkuuta klo 9 -16 Lootholmassa. Opettajina Suomen purjehdusliiton koulutetut purjehduksen opettajat. Leirin hinta 100€/ hlö sisältää kotiruoka-lounaan Lootholman ravintolassa päivittäin. Ilmoittautumiset: Maija Elmnäinen O4OO 429148 ...ja hei, huomasitko mikä tuossa kuvassa on hassusti?

Livemusaa Spaunassa – Matti Oksa

Spauna Vuosnaistentie 617, Kustavi, Suomi

Joka perjantai-ilta sesonkiaikaan livemusaa Spaunassa. Vapaa pääsy - tervetuloa!