Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Spaunan Kallioilla AVAJAISET 2.6.2022 klo 17

2.6.2022 klo 17:00 - 21:00

Lämpimästi tervetuloa Spaunan Kallioilla -tapahtuman avajaisiin torstaina 2.6.2022 klo 17. Paikan päällä tavattavissa on tapahtuman taiteilijat, jotka kertovat teoksistaan ja niiden synnystä. Luvassa on myös Spaunan keittiön maineikasta purtavaa!

Spaunan Kallioilla on ympäristötaiteen ja paikkasidonnaisen taiteen tapahtuma keskellä kauneinta saaristoa, Kustavissa Vartsalan saaressa 6.6.-28.8.2022. Spaunan Kallioilla -tapahtuma levittäytyy reilun kilometrin pituiselle Vuosnaisten luontopolun kalliolle ja metsiin.

Spaunan Kallioilla on auki koko kesän 24/7, jolloin yleisöllä on mahdollisuus perehtyä ainutlaatuiseen saaristoluontoon samalla tutustuen ympäristön ehdoilla tehtyyn nykytaiteeseen. Jokainen teos käsittelee omalla tavallaan luonnon monimuotoisuutta, ympäröivää ympäristöä ja tämänhetkistä ilmastokriisiä.

Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa järjestettävän Spaunan Kallioilla -tapahtuman kutsutaiteilijoina nähdään Johanna Sinkkonen, Andrei Bakharev ja työryhmä Antti Kulmala & Joni Pohjankettu. Luvassa on metalli-, puu- sekä valo- ja mediataideteoksia.

OHJELMA:

17.00 Avajaispuheet
-Tuottaja ja kuraattori Johanna Sinkkonen sekä Spaunan omistaja Minna Haran toivottaa kaikki tervetulleeksi
-Kunnanjohtaja Rauno Peltolan avajaispuhe

17.30 Teoskierros
-Taiteilijat kertovat teoksistaan ja niiden synnystä
-Yleisö voi esittää kysymyksiä taiteilijoille

18.30 Pientä purtavaa
-Spaunan kuuluisasta keittiöstä
-baari auki (maksullinen)

Spaunan Kallioilla -tapahtuman mahdollistaa Kustavin kunta, A.T. Mattilan säätiö, TAIKE ja 24rent. Spaunan Kallioilla -tapahtuman toteuttaa Fimbul Taiteilijatalo ry. Tuottajana ja kuraattorina toimii turkulainen kuvataiteilija ja tuottaja Johanna Sinkkonen.

Vuosnaisten luontopolku lähtee Vartsalan lauttasataman vierestä, ravintola Spaunan pihalta. Luontopolku kulkee pääasiassa rantakallioilla ja jonkun matkaa myös metsämaastossa. Huomioitavaa on, että reitti ei sovellu liikuntaesteisille eikä lastenrattaille. Sateella rantakalliot ovat erittäin liukkaita, jolloin liikkuminen reitillä vaatii erityistä tarkkaavaisuutta.

YHTEYSTIEDOT
Spaunan Kallioilla
Vuosnaisten luontopolku
Vuosnaistentie 617
23360 Kustavi

LISÄTIETOJA
Johanna Sinkkonen | Tuottaja, Fimbul Taiteilijatalo ry
johanna.sinkkonen@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
2.6.2022
Aika:
17:00 - 21:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/SpaunanKallioilla

Tapahtumapaikka

Järjestäjä