Kahvila Maggia

Kahvila Maggia

Pieni ja sydämellinen kahvilamme sijaitsee idyllisessä Kustavin keskustassa, noin 70 km Turusta. Meille pääsee hyvin autolla, pyörällä, bussilla ja jopa veneellä (lähellä, noin 200 metrin päässä on Kustavin asiointilaituri)

Haluamme olla lapsiystävällinen kahvila ja meille onkin tervetulleet ihan kaikki, vauvasta vaariin. Sisäänkäynnin yhteydessä on pieni porras, mutta tarvittaessa autamme sen ylityksessä. Sisäänkäynti on melko leveä, joten useimmat pyörätuolitkin siitä mahtuvat. Rakennus on kuitenkin vanha ja siksi osa kulkuteistä hieman haasteellisia. Esteetön WC löytyy juhlatilan puolelta tarvittaessa. Kahvilan yhteydessä on yksi WC, jonne on käynti kahvilan terassilta.

Pihalta löytyy leikkipaikka, jossa saa leikkiä omalla vastuulla ja huoltajan valvonnassa. Meidän terassille saavat tulla myös koirat (ja muutkin lemmikit), kiltit ja rauhalliset hauvat ovat tervetulleita sisälle kahvilaankin omistajiensa kanssa.

Kahvilassa tarjoillaan hyvää ja tuoretta kahvia, erikoiskahvit valmistamme Kustavilaisesta Mokkapuun espressosta. Lisäksi löytyy teetä ja kylmiä juomia. Valmistamme itse suurimman osan herkuistamme. Valikoimaan kuuluu vaihdellen mm. erilaisia kakkuja, leivoksia, cookieita, marjapiirakkaa, uunituoretta pullaa ja kesäkaudella itse paistamamme munkit! Kesäaikana pyrimme pitämään valikoimassa myös vegaanisia herkkuja!

Pieneen nälkään löytyy täytetyt sämpylät, ruisleivät ja pikkusuolaiset. Pyrimme tukemaan myös lähialueen muita yrittäjiä ja hankkimaan esim. raaka-aineita lähituottajilta. Suosimme tuotteissamme puhtautta ja kotimaisuutta. 

Valmistamme leivonnaisia myös tilauksesta ja toivomme myös, että suuremmista määristä ilmoiteltaisiin hyvissä ajoin etukäteen, jotta osaamme varautua. Otamme kakku- ja muita tilauksia rajallisesti, miten ehdimme myymälään leipomiselta tehdä. 

Sydämellisesti tervetuloa!